Τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό της, την εμφάνισή της και που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, είναι κάτι που όλοι προσέχουμε. Κάποιες από τις θεραπείες περιποίησης άκρων που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, είναι το γαλλικό μανικιούρ, το μόνιμο γαλλικό, οι θεραπείες για επωνύχια και ευαίσθητα νύχια, το spa χεριών, κ.α. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και άπειρα σχέδια στο μανικιούρ για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Τα χέρια μας έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ομορφιά. Τα πόδια μας μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή. Τα άκρα μας ταλαιπωρούνται κάθε μέρα, τα χέρια ξηραίνονται από τις καιρικές συνθήκες, από τις δουλειές.

Spa για τα άκρα
Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα χρησιμοποιώντας μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση και κάνοντας χαλαρωτικό μασάζ το δέρμα τεντώνει, το χρώμα γίνεται ροδαλό, το άγγιγμα βελούδινο

Η ομορφιά στα πόδια σας!
Η πιο σέξι περιοχή του γυναικείου σώματος θα είναι, θα «νιώθει» και θα φαίνεται ακαταμάχητη όταν:

- Δεν αφήνετε ποτέ τα νύχια των ποδιών να μεγαλώσουν πάνω από 3-4 χιλιοστά. Η φόρμα τους να είναι τετράγωνη, για να μην τραυματίζουν οι άκρες το δέρμα σας.
- Αποτρέψτε τη σκληρή υφή των ποδιών γύρω από τα νύχια με ένα ειδικό λάδι λείανσης.

Διαλέγοντας χρώματα
Για την επιλογή του χρώ­μα­τος, λάβετε υπόψη σας την απόχρωση της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας.

- Το κοραλλί και το κόκκινο κολακεύουν ιδιαίτερα τις στα­­ρένιες επιδερμίδες. Προ­τιμήστε τα, αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία. 
- Το έντονο ροζ και φούξια είναι νεανικά και φρέσκα χρώματα και ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Συνδυάστε τα με μοντέρνα παπούτσια για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
- Το μαύρο και το μπλε ενδεί­κνυ­νται αυστηρά για πολύ νέα κορίτσια.
- Το απαλό ροζ και καφέ, που αφήνουν τα νύχια σχε­δόν «γυμνά», δίνουν ένα διακριτικό και πολύ chic αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα.